Лидия Шулева

  • консултант
  • ментор
  • коуч

Лидия Шулева е бизнес и финансов консултант с повече от 30 години опит. През 1991г. създава консултантската компания Бизнес Интелект.

  • Чрез индивидуален и групов коучинг, тим билдинг и специализирани семинари, Лидия Шулева помага на изпълнителни директори или мениджърски екипи да определят стратегическите стъпки към успеха.
  • Чрез предоставяне на коучинг услуги, Лидия Шулева се ангажира да спомага за развитие на потенциала на своите клиенти както в личен така и в бизнес план. Чрез своя уникален коучинг стил, тя може да идентифицира Вашите желания, да ви помогне за формулиране на ясни цели и тяхната реализация.
Оценка от клиенти
4.7/5
  • Клиенти на Лидия Шулева са директори на международни търговски вериги, одиторски компании, застрахователни компании, банки, производствени предприятия, хотелски вериги, здравни заведения и др.
  • Лидия Шулева има бакалавърски и магистърски степени по електроника и финанси, и множество специализации в страната и в чужбина. Специализира Executive coaching в College of executive coach California, USA, и Leadership development в Harvard Kennedy School of Government, USA.Специализира Leadership development в Harvard Kennedy School of Government, USA. 2010г. и Executive coaching в College of executive coach California, USA,2014г.
  • Лидия Шулева притежава сертификати от световно известната школа на Маршал Годсмит. Тя е сертифициран коуч по методологията „Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching”. Притежава и „Global Leadership 360° Assessment Certificate”.
  • Член е на Международната коуч асоциация ICF и на ICF България.

Още за Лидия Шулева

 

Освен като бизнес и финансов консултант, Лидия е била изпълнителен директор на Албена Инвест Холдинг, като там се е занимавала с преструктуриране и управление на над  20 дъщерни компании от различни сектори на икономиката.

От 2001 до 2009 е Заместник Министър Председател, Министър на труда и социалната политика, Министър на икономиката, Депутат в Европейския и Българския парламенти.

Работила е като съветник на украинското правителство по въпроси свързани с асоциирането към ЕС. От 2009 г. е член на Управителния съвет на Университета на ООН, включващ в структурата си 16 научно-изследователски института от целия свят.

Понастоящем е председател на Специализираната комисия по икономическо развитие към Германо-българската индустриално-търговска камара.

 

30 Години Опит

Лидия Шулева притежава сертификати от световно известната школа на Маршал Годсмит. Тя е сертифициран коуч по методологията „Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching”. Притежава и „Global Leadership 360° Assessment Certificate”.
основаване
на фирмата
годишен
опит
години
коучинг практика
+
доволни
коучинг клиента

Гарантиран Лидерски Успех

Заяви Консултация