Лидия Шулева 2017-07-06T20:42:34+00:00

Лидия Шулева

ЛИДИЯ ШУЛЕВА

Управляващ Партньор

Лидия Шулева има богат опит в различни сфери на бизнеса и обществено-политическия живот. Работила е като бизнес и финансов консултант, предприемач, мениджър и политик. Като ментор и коуч подкрепя и вдъхновява клиентите си да развият своя лидерски потенциал и да постигат целите си. Тя е Вашият доверен партньор по пътя към успеха.

Лидия Шулева е бизнес и финансов консултант с повече от 30 годишен опит. Като основател на Бизнес Интелект тя е работила по всички проекти на компанията. Като изпълнителен директор на Албена Инвест Холдинг тя се занимава с преструктуриране и управление на над 20 дъщерни компании от различни сектори на икономиката.

От 2001 до 2009 е Заместник Министър Председател, Министър на труда и социалната политика, Министър на икономиката, Депутат в Европейския и Българския парламенти.

Работила е като съветник на украинското правителство по въпроси свързани с асоциирането към ЕС.

От 2009 г. е член на Управителния съвет на Университета на ООН, включващ в стуктурата си 16 научно-изследователски института от целия свят.

Лидия Шулева работи като консултант, ментор и коуч.

Чрез индивидуален и групов коучинг, тим билдинг и специлизирани семинари, Лидия Шулева помага на изпълнителни директори или мениджърски екипи да определят стратегическите стъпки към успеха. Всеки клиент се счита за партньор в процеса на реализация на неговите краткосрочни или дългосрочни цели.

Чрез предоставяне на коучинг услуги, Лидия Шулева се ангажира да спомага за развитие на потенциала на своите клиенти както в личен така и в бизнес план. Чрез своя уникален коучинг стил, тя може да идентифицира Вашите желания, да ви помогне за формулиране на ясни цели и тяхната реализация.

Клиенти на Лидия Шулева са директори на международни търговски вериги, одиторски компании от “Big four”, международни застрахователни компании, банки, производствени предприятия, хотелски вериги, здравни заведения и др.

Лидия Шулева има бакалаварски и магистърски степени по електроника и финанси, и множество специализации в страната и в чужбина.

Специализира Executive coaching в College of executive coach California, USA, и Leadership development в Harvard Kennedy School of Government, USA.

Член е на Международната коуч асоциация ICF и на ICF България.

„Кажи ми и аз ще забравя. Научи ме, ще го запомня. Ангажирай ме и аз ще се науча.“

-Ben Franklin