Многостранен и богат опит съчетан със съвременна коучинг методология

Бизнес Интелект ЕООД е консултантска компания, създадена през 1991 г. До 2000 г. компанията разработва проекти, свързани с процеса на приватизация в България, включително оценки, правни анализи, приватизационни стратегии, инвестиционни консултации по конкретни сделки, преструктуриране и оптимизиране на приватизирани дружества.

 

 

След 2005г., компанията създава и управлява собствен инвестиционен портфейл.

От 2010 Бизнес Интелект работи по разработването и изпълнението на инвестиционни проекти, консултации на чуждестранни инвеститори, както и предоставя стратегически бизнес консултации.

Развивайки спектъра на консултантските си услуги, Бизнес Интелект се насочва към сферата на човешките ресурси, като компанията предлага бизнес коучинг и менторство. Развитието на лидерите и техните екипи е основен фокус в дейността на компанията.

Клиенти на Бизнес Интелект са предприятия от почти всички индустрии.

Нашата Стратегия

Гордеем се, че нашата компания предлага едни от най-добрите и утвърдени в целия свят коучинг услуги! При нас фокусът е върху клиента и неговите области за развитие и ние сме неговият надежден партньор по пътя на промяната. Ние работим с лидерите, за да постигнат гарантиран и измерим прогрес в своето личностно и професионално развитие.

150

компании от Форчън 500

11 000

лидери от 4 континента

използват методологията на Маршал Годсмит  за гарантиран и измерим лидерски прогрес

Заяви Консултация